фото - чи потрібна страховка від Covid-19 за кордон

Чи потрібно страхуватися від COVID-19 для виїзду за кордон?

Багато українців бажає відкривати для себе нові місця, потрапити на роботу чи відвідати близьких за межами України. Через пандемію більшість країн закрили свої кордони та обмежили в’їзд іноземців. Та все ж — деякі відкриті для подорожуючих.

Перед тим, як вирушити за кордон, ви можете ознайомитись із епідеміологічною ситуацією та умовами в'їзду українських громадян до конкретної країни, щоб безпечніше спланувати подорож та розуміти, яку туристичну страховку оформити перед виїздом. До того ж наразі купити туристичну страховку онлайн можна за декілька хвилин, не виходячи з дому.

Станом на 18 травня 2021 року українцям дозволили в’їзд у 107 країни світу. На територію ЄС можливий частковий в’їзд для дипломатів та українців з робочими візами чи посвідченнями на проживання. Список країн постійно оновлюється, тому актуальну інформацію ви завжди можете знайти на сайті сервісу МОЗ.

Медичну страховку від COVID-19 вимагають поки що не всюди, але Міністерство закордонних справ України рекомендує усім мандрівникам оформляти туристичний поліс із покриттям COVID-19 на випадок зараження вірусом за кордоном. Для в’їзду до Туреччини та Єгипту (які на сайті СК «Місто» відносимо до території «Європа»), а також Албанії, Сейшел, ОАЕ, Куби, Мексики, Шрі-Ланки та Таїланду туристична страховка з покриттям коронавірусу є обов’язковою. Тому рекомендуємо подбати про себе завчасно та оформити медичний поліс онлайн на нашому сайті. Це швидко, зручно та безпечно.

Медичними полісами з покриттям коронавірусної хвороби COVID-19 за кордоном та в межах нашої держави першою в Україні почала забезпечувати своїх громадян та іноземців страхова компанія «Місто».

Сьогодні туристичний договір страхування для виїзду за кордон передбачає покриття медичних та транспортних витрат, а також додаткові опції: компенсація витрат на зв'язок, юридична допомога, візит родичів та багато інших. Окрім того, туристична страховка в разі потреби може покривати захворювання COVID-19 за кордоном. Дану опцію кожен подорожуючий обирає за бажанням (враховуючи ситуацію у країні, до якої мандрує).

Туристична страховка з COVID-19 оформлюється онлайн, а електронний договір надходить до клієнта миттєво на email та з'являється в особистому кабінеті на сайті. При поїздці до Європи на 8 днів туристична страховка онлайн коштує від 174 грн із загальною сумою покриття 30 тис. євро. Зауважимо, що франшиза для туристичної страховки від СК «Місто» для виїзду за кордон відсутня.

Приєднуйтесь до нас
та отримуйте всі новини першими

Телеграм канал
Замовити дзвінок