Фото - Нагородження Відкритого кубку міста з інтелектуальних ігор

Переможці Відкритого кубку міста з інтелектуальних ігор отримали призи від Генерального партнера СК "МІСТО"

Відбувся фінал XXVIII Відкритого кубку міста з інтелектуальних ігор на призи міського голови! 32 шкільних та 35 дорослих команд, 30 команд-переможниць, море нових вражень та адреналіну - цьогорічні змагання вінницьких ерудитів були відзначені драйвом та непередбачуваними поворотами впродовж гри, коли буквально одне питання могло радикально змінити шанси тієї чи іншої команди на перемогу.

Інтелектуальні батли тривали чотири дні поспіль, і ми у СК "МІСТО" пишаємося нашими юними ерудитами - як і годиться Генеральному партнеру заходу, щиро вболівали за кожного гравця! Яка ж гордість здіймається в грудях, коли спостерігаєш за командним духом, впевненою жагою до перемоги та гострим розумом наших вінничан! От що не кажіть, а нам є ким пишатися!

Переможцями у грі “Ерудит-квартет” стали:

  • 1 місце - "МіленіУМ" (ВВПУСП)
  • 2 місце - "Альтернативні колеса" (ПНТЛ)
  • 3 місце - "Сингулярність" (ВТЛ)

Усім переможцям "Ерудит-квартету" серед школярів СК МІСТО подарувало сертифікати на страхування за програмою "Школярик" зі страховою сумою 35 000 гривень у кожного! А переможці в інших іграх отримали брендовані чашки та блокноти.

Всього в рамках XXVIIІ Відкритого кубку міста було розіграно 30 командних та 168 індивідуальних нагород, зокрема, дипломи за підписом міського голови Сергія Моргунова, медалі та тематичні кубки “Сови”, виготовлені за ексклюзивним дизайном спеціально до інтелектуальних змагань.

Усім учасникам Відкритого кубку з інтелектуальних ігор - наш глибокий респект та вдячність за активну позицію по життю! Майбутнє таки за вами!

 

Кубок міста 1

 

Кубок міста 2

 

Кубок міста 4

 

Кубок міста 4

 

Кубок міста 5

 

Кубок міста 6

 

Кубок міста 7Кубок міста 8

 

Приєднуйтесь до нас
та отримуйте всі новини першими

Телеграм канал
Замовити дзвінок