Фото - Страхування житла від воєнних дій

Прилетить чи не прилетить?

Внаслідок воєнних дій, обстрілів міст і сіл у різних областях ракетами та авіацією ворога щоденно піддаються руйнуванню житлові будинки та інфраструктура. 20 березня 2022 року постановою Уряду № 326 затверджено Порядок визначення шкоди та збитків, завданих Україні через збройну агресію рф.

За попередніми оцінками Мінекономіки  розміри збитків сягають понад 120 млрд. $, але дані постійно оновлюються. hromadske.ua повідомляє, що наразі в додатку «Дія» зазначено, що спеціальну комісію з оцінки збитків буде створено згодом. Тож говорити про якусь конкретну суму відшкодування зарано — граничних розмірів компенсацій не визначено. Відповідно до постанови, яка діяла на території «ДНР» та «ЛНР», за зруйновану оселю можна було отримати не більше 300 000 грн за один об’єкт.

«Наша страхова компанія розробила спеціальну програму страхування житла від воєнних дій. Максимальна сума виплат до 1 мільйона гривень. Для отримання страхових виплат потрібно зареєструвати подію на спеціальному сайті https://damaged.in.ua/, а також у нашій страховій компанії. При знищенні або пошкодженні майна внаслідок війни, воєнних дій, збройного конфлікту розмір збитків визначається на основі експертного висновку в ліміті страхової суми із врахуванням виплати державної допомоги на відбудову  при отриманні такої» — повідомила виконавчий директор ПрАТ «СК «МІСТО» Федина Юлія.

На сьогодні ми —  одна з небагатьох компаній, яка покриває військові збитки, має досвід страхування ризиків Міноборони України, ДП «Укроборонпрому».

Договір страхування житла від воєнних дій є можливість укласти за посиланням. Навіть, якщо перебуваєте за кордоном, Ви зможете це зробити, адже даний поліс оформляється з будь-якого куточку світу онлайн за 5 хвилин

Вартість страхування житла від воєнних дій становить мінімум 399 грн.

Зазачимо: страхування житла покриває наслідки пожеж, стихійних лих, відповідальність перед сусідами тощо. Поліс допоможе покрити не лише вартість стін, перекриття, зовнішніх вікон і дверей, а також покриття стелі, меблі і побутову техніку тощо.

Наразі страхування житла діє на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей.
 

Присоединяйтесь к нам
и получайте все новости первыми

Телеграмм канал
Заказать звонок